Блог2019-09-12T09:56:18+02:00

Интервю за радио Пловдив: Какво ни държи обвързани към партньора, част 2

Отново разговаряхме с Дора Башакова за партньорските отношения и по-точно какво ни държи толкова силно при партньора, дори когато връзката вече се разпада или има други особени обстоятелства. Според семейните констелации има три закона, които оказват силно влияние, както и обстоятелства от рождените семейства.

Пътят на радостта: Арттерапия на морето, 6-10.09 2023

5 дневен ритрийт. Прекрасни творчески дни край морето - бавни следобеди, вкусна храна за душата, провокации с писане и арттерапия, събуждане на тялото, сетивата и онова място на съзидателна енергия вътре в нас, което пише и твори. С поглед навътре.

Терапевтична медитация: Вътрешният водач

Вътрешният водач - наричаме го още интуицията, знаците, висшият Аз или онова дълбоко вътрешно знаене, вярване, мъдрост и копнеж на сърцето. Гласът на водача обикновено говори с думите на подкрепата, която сме получавали като деца. Но понякога такава е липсвала или е позаглъхнал. Но той е там и те очаква!

От |април 1, 2023|Водени медитации|

Праймъл терапия: лекуване на детски травми в група – 5 дневен ритрийт, 24-28 май 2023

В този курс споделяме с вас световноизвестния процес по първична терапия - лекуване на вътрешното дете. Процесът е базов и важен за всеки, който иска да живее пълноценно! 

Трудности в партньорските отношения – пречки и ограничаващи вярвания, свързани с децата (Част 3)

В тази статия споделям някои ограничаващи вярвания, свързани с отглеждането на децата и последствията от тях върху връзката на родителите. Едно такова например е че детето е на първо място. Темата е свързана и с поглед към себе си и връзката на партньорите, съответно в част 1 и 2.

Пречки, които нарушават връзката на партньорите (Част 2)

В тази статия споделям какво нарушава баланса на връзката и близостта на партньорите. Тя е свързана и с другите подтеми - поглед към себе си и децата, съответно в част 1 и 3.

Сподели на...

Go to Top