Водещи: Десислава Писарова, Елица Великова

Начало: 24 май, 15:00

Край: 28 май, 15:00 (общо 5 дни)

Локация: Art Hotel, с. Орешак, община Троян

Цена: 550 лв (не включва настаняване)

Записване: 0888267244; desislava.baneva@gmail.com

Връзката с детето в нас е основа на всички взаимоотношения в живота ни… Вътрешната ни система за взаимодействие с другите и света се гради върху начините, по които сме преживели Любовта в семейството си като деца, какво сме научили за себе си и как средата ни е оформила. При нарушения по време на нашето отглеждане – а те неизменно се случват, дори и с най-добри намерения от хората, които се грижат за нас – се получават различни видове поведения с цел адаптация, които бележат всички наши последващи срещи с хората. Оставаме на емоционалната възраст на детето, което сме били и не можем да реагираме от настоящия момент като зрял възрастен. 

В този курс споделяме с вас световноизвестния процес по първична терапиялекуване на вътрешното дете, през който са минали хиляди хора. Процесът е базов и важен за всеки, който иска да живее пълноценно! За мен е чест и удоволствие да водя заедно с Елица Великова, мой учител, колега, приятел. 

Какво е “Вътрешното дете”?
“Вътрешното дете” е част от нашата психика – онази, в която са останали заседнали стари болезнени спомени, травми, непреработени емоции; но вътрешното дете е и онази част от нас, която носи нашия пълен потенциал, всички качества на Същността, всички възможности.

 
Защо правим този процес?
В този процес ще се върнем назад във времето, свързани от една различна гледна точка и ще открием и излекуваме ситуации от миналото, което ще ни даде възможност в настоящия момент да имаме избор и да реагираме по един по- здравословен начин.
Ще се върнем назад в детството си, ще видим целия товар който носим, структурата на личността ни и кое е това, което най-много пречи, за да имаме правилни и щастливи отношения със света около нас.
 
Лечителното в този процес е освен, че осъзнаваме какво се е случило в миналото, успяваме да създадем една нова връзка, между нас като възрастен и детето вътре в нас. Така можем да започнем да се грижим за себе си по един нов начин и да не търсим обичта отвън.
 
Чрез процеса успяваме да се освободим от онези влияния, компромиси и неписани договори, които несъзнателно сме направили като деца, за да оцелеем в определени ситуации, но които и до днес продължаваме да следваме, независмо, че отдавна не е нужно да го правим. Така саботираме връзките си, обещанията си, интегритета си.

Някои теми, които ще изследваме:
 • Как да се свържем с вътрешното си дете, да разберем по-добре какви са ролите и обусловеностите, които е трябвало да приеме, за да принадлжи
• Да подкрепим детето в нас и да се помирим с миналото – това полага основите за по-добри интимни връзки и за отваряне към любовта.
• Как да се освободим от зависимостта на чуждото мнение
• Как да станем родители на самите себе си (и по-добри родители за нашите деца)

Част от използваните подходи включват регресия, медитация, телесно-ориентирани подходи, работа с дъха, гещалт, визуализации, творчески подходи, водене на дневник, познание за Същността.
  
Програма:
8.00 – 9.00 Сутрешна активна медитация
9.00 – 10.30 Закуска
10.30 – 13.30 Занимания ( с почивка)
13.30 – 14.30 Снакс почивка. Обяд по желание* (не е включен в цената)
14.30 – 17.30 Занимания ( с почивка)
17.30 – 18.30 Активна медитация
18.30 – 20.00 Вечеря
20.00 – 21.30 Вечерна сесия

ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ:
550 лева (включва обучение и учебни материали). 

ТАКСА за ARTHOTEL с включена закуска и вечеря:
Единично настаняване 160 лева на вечер
Двойно настаняване 102 лева на човек/ на вечер

Място на провеждане: ART HOTEL, ул. Стара планина 44, с. Орешак, община Троян, https://arthotel.bg/

Всички цени включват два пъти храна на ден (закуска и вечеря на шведска маса) плюс достъп до външния басейн в хотела безплатно, както и здравословна снакс храна за обяд, предоставена от организаторите.

⚡️Важно: Записване за семинара: свържете се с Десислава Писарова, 0888267244, desislava.baneva@gmail.com

Резервация за настаняването се прави ОТДЕЛНО, ДИРЕКТНО с хотела. За да направите вашата резервация на преференциалните обявени по-горе цени, използвайте следния линк, като изберете опцията ЙОГА УИКЕНД:
https://booking.arthotel.bg/?lng=bg-BG&currency=BGN

Тел. за връзка с хотела: 0889508149

Сподели на...